top
logo


Home Етернет от телекомуникационен клас
Етернет от телекомуникационен клас ПДФ Печат Е-мейл

EANTC (European Advanced Networking Test Center), водеща независима тестова лаборатория, и Аncotel, най-големият център за данни в континентална Европа, инициират мащабна програма за тестване на Carrier Ethernet Global Interconnect за доставчици на телекомуникационни услуги. В проекта участват водещи международни компании, между които Level 3 и Tinet. Извършените тестовете бяха първите по рода си в света, които потвърждават нагледно функционалността и високата надеждност на услугата Етернет от телекомуникационен клас, използвана между множество доставчици. Проведено в рамките на едноседмична сесия проучването обедини усилията на телекомуникационните компании и EANTC, търсещи начин да оценят своите Carrier Ethernet услуги в открита, независима и многостранна среда.

Карстен Росенхьовел, управляващ директор на EANTC, сподели: “Резултатите от първите подробни тестове са много обещаващи, тъй като успяхме не само да потвърдим функционалността и издръжливостта на технологията, но и също предоставихме на участващите доставчици на услуги платформа, която наистина разрешава въпроси и придвижва процеса по тестване напред. Със следващите етапи през 2010 г. на нашата глобална програма за взаимно свързване, ние ще вдигнем летвата и тестове, които провеждаме в течение на годината ще се окажат от голяма полза за индустрията.”

Повече информация, описваща успешните тестови процедури в детайли, както и резултатите от изследването ще бъдат обявени на уебстраницата на EANTC www.eantc.com. European Advanced

Networking Test Center (EANTC) предлага неутрални откъм доставчици на оборудване консултантски услуги и тестови съоръжения за производителите на мрежово оборудване, доставчиците на услуги и на корпоративните клиенти. Основните бизнес области включват услуги за измерване на съвместимост и съответствие, както и изпитване ефективността на Carrier Ethernet, IP / MPLS и Triple Play технологии и приложения. За повече информация www.eantc.com.

 

Анкета

За какво използвате Интернет?
 


bottom

© 2011 ТЕЛЕКОМС ООД