top
logo


Home Мрежа
Мрежата ПДФ Печат Е-мейл

Телекомс ООД разполага със собствена и наета телекомуникациионна мрежа оперираща на територията на цялата страна, както и с изграден оптичен 10Гб/с ринг в град Варна, чрез който осигурява възможност на локални доставчици да обменят градски трафик.

Националната мрежа на компанията е изградена от сосбствени оптични и безжични трасета, както и от наети оптични преноси на най-големите телеком оператори в страната, които разполагат със собствена инфраструктура. Това на практика позволява неограничено покритие с достъп до всички населени места.

Изградената градска мрежа на компанията в гр. Варна и по специално 10 Гб-ят оптичен бекбон дава възможност на всеки един градски оператор или LAN мрежа да се включи и да обменя локален трафик, като по такъв начин предоставя на своите клиенти високоскоростни услуги и най-важното - спестява т.н. български трафик, който националните оператори таксуват.

Включването към тази мрежа може да се осъществи безплатно, след предварителна заявка на обявените в страницата контакти в четири локални точки в град Варна:

  1. ул. "Дружба" №7
  2. бул. "Осми приморски полк" №128
  3. бул. "Мария Луиза" №9
  4. бул. "Христо Ботев" №3

Компанията се фокусира в предоставяне на гъвкави и ефективни решения, които са проектирани за специфичните нужди на своите клиенти - регионални и локални доставчици на услуги. Балансираното отношение между качество и цена, както и техническото съдействие и консултации, които компанията предоставя на своите клиенти,  гарантира дългосрочни и взаимоизгодни бизнес отношения.

 

Анкета

За какво използвате Интернет?
 


bottom

© 2011 ТЕЛЕКОМС ООД